Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Wit

€ 59,95 € 48,95

Bespaar 18% (-€ 11,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Wit

  • Materiaal: 6061 T6 double butted aluminium alloy.
  • Ronding: 31.8mm.
  • Breedte c/c: 380mm.
  • Gewicht: 295gr.
  • Voor remhendels de 31.8mm.
  • Afwerking: Witte geverfd.
  • Ends diameter: 24mm.
  • Lola is Cinelli´s nieuwste urban bullhorn stuur gemaakt van forged 6061 T6 aluminium custom double-butted volgens de specifieke eisen voor extreme kracht en fatigue resistance. Slightly flattened top section voor betere grip en controle en 40° sweep in the horns to facilitate maximum leverage in acceleAandrijvingns.

Omschrijving

De Cinelli Lola Stuur 31.8 mm Mat Wit is een nieuw bullhorn stuur van Cinelli, speciaal ontworpen voor de urban fietser. Het stuur is gemaakt van 6061 T6 double butted aluminium alloy, wat zorgt voor extreme kracht en fatigue resistance. Het stuur heeft een ronding van 31.8mm en een breedte c/c van 380mm. Het gewicht van het stuur is 295gr.

Het stuur is wit geverfd en heeft een slightly flattened top section voor betere grip en controle. De horns hebben een 40° sweep, wat zorgt voor maximale leverage in acceleraties. Het stuur is geschikt voor remhendels met een diameter van 31.8mm en heeft een ends diameter van 24mm.

Als je op zoek bent naar een stuur dat speciaal ontworpen is voor de urban fietser en dat zorgt voor extreme kracht en fatigue resistance, dan is de Cinelli Lola Stuur 31.8 mm Mat Wit een uitstekende keuze. Het stuur is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit dankzij de witte afwerking.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Lola Stuur 31.8 mm - Mat Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten