Cinelli Ant Ahead Stuurpen 31.8mm - Mat Wit

€ 39,00 € 28,99

Bespaar 26% (-€ 10,01)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Ant Ahead Stuurpen 31.8mm - Mat Wit

  • Aluminium 6061 T6.
  • Voorvork 1 1/8.
  • Stuur diameter 31,8mm.
  • Lengte: 60mm.
  • Kleur: Wit.
  • Gewicht: 130gr.

Omschrijving

De Cinelli Ant Ahead Stuurpen 31.8mm Mat Wit is een hoogwaardige stuurpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame stuurpen. Deze stuurpen is gemaakt van aluminium 6061 T6, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Deze stuurpen is geschikt voor een voorvork van 1 1/8 inch en heeft een stuur diameter van 31,8mm. Met een lengte van 60mm is deze stuurpen perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een stuurpen die zowel comfortabel als stabiel is.

De Cinelli Ant Ahead Stuurpen 31.8mm Mat Wit heeft een prachtige witte kleur die perfect past bij elke fiets. Met een gewicht van slechts 130 gram is deze stuurpen ook nog eens zeer licht, waardoor je nog sneller en efficiënter kunt fietsen.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Ant Ahead Stuurpen 31.8mm - Mat Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Ant Ahead Stuurpen 31.8mm - Mat Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten