Cinelli Vai Zadelpen 31.6mm - Wit

€ 25,00 € 20,99

Bespaar 16% (-€ 4,01)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cinelli Vai Zadelpen 31.6mm - Wit

  • Body in Aluminum 7050 T6 3D forged - klem in Aluminum 6061 T6.
  • Lengte: 350mm.
  • Diameter: 31,6mm.
  • Kleur: Wit geverfd.
  • Gewicht: 300gr.

Omschrijving

De Cinelli Vai Zadelpen 31.6mm Wit is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. De pen is gemaakt van hoogwaardig aluminium 7050 T6 en is 3D gesmeed voor extra stevigheid en duurzaamheid. De klem is gemaakt van aluminium 6061 T6 en zorgt voor een veilige en stevige bevestiging van het zadel.

Met een lengte van 350mm en een diameter van 31,6mm is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsen en zorgt voor een comfortabele en stabiele rit. De witte kleur geeft de zadelpen een stijlvolle uitstraling en past perfect bij elke fiets.

Met een gewicht van slechts 300gr is deze zadelpen licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor het een ideale keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare zadelpen. Kortom, de Cinelli Vai Zadelpen 31.6mm Wit is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Reviews Cinelli Vai Zadelpen 31.6mm - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cinelli Vai Zadelpen 31.6mm - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten