Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop Rugzak - Zwart

€ 150,00 € 105,95

Bespaar 29% (-€ 44,05)

7-8 Werkdagen

Specificaties Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop Rugzak - Zwart

  • Gevoerde hoes voor MACBOOK PRO 15 "laptop.
  • Afmetingen: 40 x 25 x 15 cm.
  • Inhoud: 20 liter.
  • Gewicht: 830 g.

Omschrijving

Als je in de regen staat, moet je je uitrusting veilig bewaren. De Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop-rugzak geeft je waterdichte bescherming, zelfs na een tropische storm. Deze rugzak is gemaakt met gepatenteerd kartellassen en wordt geleverd met een levenslange garantie.

Beschikt over een gewatteerde laptophoes, reflectoren en een verbeterd schouderharnasontwerp dat comfortabeler en aanpasbaarder is dan alle andere rugzakken die je ooit hebt gezien. 100% waterdicht.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop Rugzak - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Chrome Urban Ex 2.0 Rolltop Rugzak - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten