• Leegverkoop

Chrome Industries Truk Pedal Fietsschoenen - Zwart/Zwart

€ 100,00 € 49,99

Bespaar 50% (-€ 50,01)

48-72hrs

Specificaties Chrome Industries Truk Pedal Fietsschoenen - Zwart/Zwart

  • Low profile sneaker ontwerp geschikt voor toe clips.
  • PowerPlate™ Technologie levert ongeëvenaarde loopcomfort.
  • Gemaakt van slijtvaste 1,000 Denier CORDURA® merk bovenweefsel.
  • Non-slip rubberen zool en schoenpunt.
  • Roestvrij staal veterdoppen.
  • Veter omhulsel voorkomt dat veters tussen de ketting komt.
  • Board gestraald zool met polyurethaan pad om de pedaal hot spot te voorkomen.

Omschrijving

De Truk Pedal zijn de City fietsschoenen van Chrome Industries, gemaakt voor messengers en commuters. Of je nu een messenger racend door het verkeer en rennend de trap op vliegt, of een vastberaden commuter op je dagelijkse sleur bent, Chrome Industries' Pedal leveren compromisloze pedaal prestatie en loopcomfort.

Gemaakt van slijtvaste Cordura® stof zoals de Chrome Industries Messenger tassen, deze schoenen hebben ook eigenschappen zoals de PowerPlate™ technologie voor ongehinderde prestatie zowel op de fiets en er van af.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Industries Truk Pedal Fietsschoenen - Zwart/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Chrome Industries Truk Pedal Fietsschoenen - Zwart/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten