Chrome Niko Camera Sling 3.0

€ 139,95 € 116,95

Bespaar 16% (-€ 23,00)

7-8 Werkdagen

Specificaties Chrome Niko Camera Sling 3.0

  • Iconische Chrome snelsluiting met geïntegreerde flesopener.
  • Volledig weerbestendige cameratas voor compacte systeemcamera's of kleine DSLR camera's.
  • Dubbele PU gecoate rits voor verhoogde weersbestendigheid.
  • Afneembare vakverdeler.
  • Achter PU gecoate zak om portemonnee, sleutels of kleine accessoires mee te nemen.
  • Voorkant daisy chain lussen voor verlichting of karabijnhaak.
  • Weerbestendig 1000 denier nylon buitenkant.
  • Weerbestendig militaire kwaliteit dekzeil panelen.
  • Afmetingen: 43.2 x 34.3 x 12.7 cm cm.
  • Volume: 3 l.

Omschrijving

De Chrome Niko Sling Cameratas is gemaakt zodat je kan blijven fietsen terwijl je foto's maakt. Uitgerust met een aanpasbare binnenvak gemaakt voor lenzen en flitsen, en met een smalle buitenzak voor extra memory kaarten en andere kleine spullen. De makkelijk toegangbare, top-loading vakken maakt het makkelijker dan ooit om je camera te pakken binnen een paar seconden.

De cameratas is gemaakt met een duurzame, weerbestendig denier-nylon buiten-shell en een militair-graads truck-dekzeil voering, zodat de Niko Sling een stevige, lichtgewicht cameras is perfect voor de urban fotograaf.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Niko Camera Sling 3.0

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Chrome Niko Camera Sling 3.0 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten