BLB Mandje - Chrome

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Mandje - Chrome

  • Chromed mesh Mandje voor jouw fiets.
  • Chromed stuursupport past op een brede range van sturen en klemmaten van 22.2 mm - 26.0 mm en kan zelfs met een 31.8 stuur gebruikt worden dat taps toeloopt to 26 mm.
  • Makkelijk te installeren, stand kan aangepast worden om een brede range van wielen te passen van 26" tot 700c en 27" 1/1/4
  • Maat: 260mm x 380mm x 130mm.

Omschrijving

De BLB Mandje Chrome is een must-have accessoire voor elke fietsliefhebber. Dit chromen mandje is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en handig voor het vervoeren van kleine spullen tijdens het fietsen.

De chromen stuursupport past op een brede range van sturen en klemmaten van 22.2 mm 26.0 mm en kan zelfs met een 31.8 stuur gebruikt worden dat taps toeloopt to 26 mm. Dit maakt het mandje geschikt voor bijna elke fiets.

Het mandje is makkelijk te installeren en de stand kan aangepast worden om een brede range van wielen te passen van 26" tot 700c en 27" 1/1/4. De maat van het mandje is 260mm x 380mm x 130mm, wat genoeg ruimte biedt voor kleine spullen zoals een telefoon, portemonnee of een flesje water.

Kortom, de BLB Mandje Chrome is een handig en stijlvol accessoire voor elke fietser die op zoek is naar een praktische manier om kleine spullen te vervoeren tijdens het fietsen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Mandje - Chrome

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsmanden

Klanten die BLB Mandje - Chrome kochten, kochten ook

Recent bekeken producten