Chrome Industries Fietscap - Reflective

€ 30,00 € 21,49

Bespaar 28% (-€ 8,51)

48-72hrs

Specificaties Chrome Industries Fietscap - Reflective

  • 360º reflecterende fietspet.
  • Materiaal: 25% katoen + 75% polyester.
  • Rand: 85% nylon + 15% antibacterieel poly. 2cm.
  • Een maat.
  • Omtrek 53-61 cm.
  • Elastische band aan de achterkant.

Omschrijving

De Chrome Industries Reflective fietspet is gemaakt van 360 ° reflecterend voor zichtbaarheid bij weinig licht.

Deze klassieke pet is perfect om het zweet uit je ogen en de zon van je gezicht te houden. Ook een geweldige toevoeging voor wanneer de winterregen uw prestaties en gezichtsvermogen vertroebelt.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Industries Fietscap - Reflective

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietspetten

Klanten die Chrome Industries Fietscap - Reflective kochten, kochten ook

Recent bekeken producten