Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Zwart

€ 80,00 € 57,49

Bespaar 28% (-€ 22,51)

48-72hrs

Specificaties Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Zwart

  • Snel toegankelijk voorvak.
  • Gevoerde achterkant met beugelslot.
  • Waterbestendig.
  • Flesopener.
  • Stevige riem met singels met 5 staven.
  • Afmetingen: 16 cm x 33 cm x 7 cm.
  • Inhoud: 5L.

Omschrijving

De Chrome Industries Mini Kadet koerierstas in het zwart is een handige en compacte tas voor fietsers. Met een inhoud van 5 liter is deze tas perfect voor het meenemen van kleine spullen zoals een portemonnee, telefoon en sleutels. De tas is gemaakt van waterbestendig materiaal, waardoor je spullen droog blijven tijdens een regenbui.

De tas heeft een snel toegankelijk voorvak, waar je bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee in kunt stoppen. De achterkant van de tas is gevoerd en voorzien van een beugelslot, waardoor de tas veilig op je rug blijft zitten tijdens het fietsen. Daarnaast heeft de tas een handige flesopener, zodat je altijd een koud drankje kunt openen tijdens een pauze.

De stevige riem met singels met 5 staven zorgt ervoor dat de tas comfortabel op je rug blijft zitten tijdens het fietsen. De afmetingen van de tas zijn 16 cm x 33 cm x 7 cm, waardoor deze compact genoeg is om niet in de weg te zitten tijdens het fietsen. Kortom, de Chrome Industries Mini Kadet koerierstas is een handige en praktische tas voor fietsers die graag kleine spullen meenemen tijdens het fietsen.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten