Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Olive

€ 70,00 € 54,99

Bespaar 21% (-€ 15,01)

7-8 Werkdagen

Specificaties Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Olive

  • Snel toegankelijk voorvak.
  • Gevoerde achterkant met beugelslot.
  • Waterbestendig.
  • Flesopener.
  • Stevige riem met singels met 5 staven.
  • Afmetingen: 16 cm x 33 cm x 7 cm.
  • Inhoud: 5L.

Omschrijving

De Chrome Industries Mini Kadet is een schoudertas die is ontworpen om je telefoon, compactcamera, portemonnee, sleutels en waterfles mee te nemen. De Mini Kadet is gemaakt van materialen van militaire kwaliteit en is klaar voor gebruik. Levenslange garantie.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Olive

Write your review. Be the first to rate this product

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Chrome Industries Mini Kadet koerierstas - Olive kochten, kochten ook

Recent bekeken producten