Chrome Industries Handschoenen - Zwart

€ 35,00 € 29,75

Bespaar 15% (-€ 5,25)

1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Chrome Industries Handschoenen - Zwart

  • Gewatteerde handpalm en duim.
  • Ademend en rekbaar mesh rugpand.
  • Speciale vingers die werken met touchscreen.
  • Reflecterende verstelbare riem.
  • Materiaal: polyester lycra met handpalm van PU-synthetisch leer

Omschrijving

De Chrome Industries Handschoenen zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Deze handschoenen zijn ontworpen met een gewatteerde handpalm en duim, waardoor je handen beschermd zijn tegen schokken en trillingen tijdens het fietsen. Het ademende en rekbaar mesh rugpand zorgt voor een goede ventilatie en een perfecte pasvorm.

De speciale vingers van deze handschoenen zijn ontworpen om te werken met touchscreen, zodat je je telefoon of GPS-apparaat kunt bedienen zonder je handschoenen uit te hoeven trekken. De reflecterende verstelbare riem zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen in het donker.

De Chrome Industries Handschoenen zijn gemaakt van polyester lycra met een handpalm van PU-synthetisch leer, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in het zwart en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kortom, als je op zoek bent naar handschoenen die comfortabel, functioneel en stijlvol zijn, dan zijn de Chrome Industries Handschoenen de perfecte keuze voor jou!

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Andere producten van Fietshandschoenen

Klanten die Chrome Industries Handschoenen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten