Chrome Industries Handschoenen - Grijs

€ 35,00 € 29,75

Bespaar 15% (-€ 5,25)

48-72hrs

Specificaties Chrome Industries Handschoenen - Grijs

  • Gewatteerde handpalm en duim.
  • Ademend en rekbaar mesh rugpand.
  • Speciale vingers die werken met touchscreen.
  • Reflecterende verstelbare riem.
  • Materiaal: polyester lycra met handpalm van PU-synthetisch leer

Omschrijving

De Chrome Industries-handschoenen in grijze kleur zijn resistent, functioneel en comfortabel omdat ze vulling op de handpalm en duim en een verstelbare reflecterende riem om de pols hebben, ze zijn ook goed geventileerd dankzij het bovenste gedeelte van lichtgewicht elastisch gaas en natuurlijk zijn ze elegant.

Chrome Industries heeft nagedacht over de details die het verschil maken, zoals het reflecterende Chrome-logo en touchscreen-compatibele vingers.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Industries Handschoenen - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshandschoenen

Klanten die Chrome Industries Handschoenen - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten