Chrome Flying Lion lange mouw T-Shirt - Zwart

€ 50,00 € 37,99

Bespaar 24% (-€ 12,01)

7-8 Werkdagen

Specificaties Chrome Flying Lion lange mouw T-Shirt - Zwart

  • Lange mouw.
  • Geribbelde kraag en manchetten.
  • Klassieke snit.
  • 100% katoen.
  • Zacht en duurzaam.

Omschrijving

Het Chrome Industries Flying Lion T-shirt met lange mouwen met het geprinte Chrome-logo zal je verrassen door zijn zachtheid die je extra comfort geeft tijdens het fietsen door de stad. Vul de straten met stijl met dit made in California T-shirt met het klassieke Chrome-logo op de mouw.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Flying Lion lange mouw T-Shirt - Zwart

Write your review. Be the first to rate this product

Andere producten van Shirts

Klanten die Chrome Flying Lion lange mouw T-Shirt - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten