• Stockverkoop

Chrome Industries Dima 3.0 Night Fietsschoenen - Zwart

€ 100,00 € 59,99

Bespaar 40% (-€ 40,01)

48-72hrs

Specificaties Chrome Industries Dima 3.0 Night Fietsschoenen - Zwart

  • Ontwerp in sneakerstijl met laag profiel.
  • Bovenwerk van hydrofoob nylon bestand tegen slijtage.
  • Stijve Powerplate ™ nylon tussenzool.
  • Antislip rubberen teen en hiel voor maximale duurzaamheid.
  • Gevulkaniseerde Panaracer antislip buitenzool.
  • Handvat voor gemakkelijk aan/uit.

Omschrijving

De Chrome Industries Dima 3.0 Night Fietsschoenen zijn ontworpen in een trendy sneakerstijl met een laag profiel. Deze schoenen zijn perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Het bovenwerk van hydrofoob nylon is bestand tegen slijtage en biedt een uitstekende bescherming tegen de elementen.

De stijve Powerplate ™ nylon tussenzool zorgt voor een optimale krachtoverbrenging tijdens het fietsen. De antislip rubberen teen en hiel bieden maximale duurzaamheid en bescherming. De gevulkaniseerde Panaracer antislip buitenzool zorgt voor een uitstekende grip op de pedalen en op de grond.

De Chrome Industries Dima 3.0 Night Fietsschoenen zijn voorzien van een handvat voor gemakkelijk aan/uit. Deze schoenen zijn perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart en zijn een must-have voor elke fietsliefhebber.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Industries Dima 3.0 Night Fietsschoenen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsschoenen

Klanten die Chrome Industries Dima 3.0 Night Fietsschoenen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten