Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood

€ 18,50 € 13,99

Bespaar 24% (-€ 4,51)

4-5 Werkdagen

Specificaties Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood

  • Zonder steken
  • Bevat een Presta-ventiel met verwijderbare kern
  • Maat: 23-30mm
  • Lengte: 48mm
  • Materiaal: Latex

Omschrijving

De Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood is een hoogwaardige binnenband die speciaal is ontworpen voor racefietsen. Deze binnenband is gemaakt van latex, wat zorgt voor een uitstekende elasticiteit en duurzaamheid. Bovendien is deze binnenband volledig naadloos, waardoor de kans op lekken aanzienlijk wordt verminderd.

De Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood is voorzien van een Presta-ventiel met verwijderbare kern. Dit ventiel is geschikt voor de meeste racefietswielen en zorgt voor een gemakkelijke en snelle inflatie. De binnenband heeft een maat van 23-30mm en een lengte van 48mm, wat hem geschikt maakt voor de meeste racefietsbanden.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige binnenband voor je racefiets, dan is de Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood een uitstekende keuze. Deze binnenband biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je fietstochten.

Over Challenge

Sinds 1985 produceert Challenge bikebanden in diverse uitvoeringen, kleuren, maten en modellen. De naam Challenge suggereert al waar deze banden voor gemaakt zijn: om u te helpen bij alle uitdagingen.

Het Italiaanse bedrijf legt grote nadruk op het feit dat veel van haar bandenmodellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele rijders. Veel van de open binnenbanden worden vervaardigd volgens dezelfde processen en materialen als de binnenbanden. In combinatie met een latex binnenband bieden open binnenbanden een rijkwaliteit die sterk lijkt op die van een binnenband: uitstekende grip, ideaal voor bochtenwerk, rolweerstand en comfort.

Reviews Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die Challenge Road Latex 700x23/30C Presta Binnenband Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten