Challenge Cross Latex 700x30/40C Presta Binnenband 47mm Rood

€ 18,50 € 13,99

Bespaar 24% (-€ 4,51)

4-5 Werkdagen

Specificaties Challenge Cross Latex 700x30/40C Presta Binnenband 47mm Rood

  • Zonder steken
  • Bevat een Presta-ventiel met verwijderbare kern
  • Maat: 30-40mm
  • Lengte: 48mm
  • Materiaal: Latex

Omschrijving

De Challenge Cross Latex 700x30/40C Presta Binnenband 47mm Rood is een hoogwaardige binnenband die speciaal is ontworpen voor crossfietsen. Deze binnenband is gemaakt van latex, wat zorgt voor een uitstekende elasticiteit en duurzaamheid. Bovendien is deze binnenband volledig naadloos, waardoor de kans op lekken aanzienlijk wordt verminderd.

Deze binnenband is voorzien van een Presta-ventiel met verwijderbare kern, wat het oppompen van de band zeer eenvoudig maakt. De maat van deze binnenband is 30-40mm en de lengte van het ventiel is 48mm. De rode kleur van de binnenband geeft je fiets een opvallende uitstraling.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige binnenband voor je crossfiets, dan is de Challenge Cross Latex 700x30/40C Presta Binnenband 47mm Rood een uitstekende keuze. Deze binnenband biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je fietstochten.

Over Challenge

Sinds 1985 produceert Challenge bikebanden in diverse uitvoeringen, kleuren, maten en modellen. De naam Challenge suggereert al waar deze banden voor gemaakt zijn: om u te helpen bij alle uitdagingen.

Het Italiaanse bedrijf legt grote nadruk op het feit dat veel van haar bandenmodellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele rijders. Veel van de open binnenbanden worden vervaardigd volgens dezelfde processen en materialen als de binnenbanden. In combinatie met een latex binnenband bieden open binnenbanden een rijkwaliteit die sterk lijkt op die van een binnenband: uitstekende grip, ideaal voor bochtenwerk, rolweerstand en comfort.

Reviews Challenge Cross Latex 700x30/40C Presta Binnenband 47mm Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die Challenge Cross Latex 700x30/40C Presta Binnenband 47mm Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten