Challenge Alloy Ventielverlenger 41,5mm - Zilver

€ 13,90 € 11,82

Bespaar 15% (-€ 2,08)

4-5 Werkdagen

Specificaties Challenge Alloy Ventielverlenger 41,5mm - Zilver

  • Bevat: 2 stuks
  • Breedte: 5,5mm
  • Lengte: 41,5mm

Omschrijving

De Challenge Alloy Ventielverlenger 41,5mm - Zilver is een handig accessoire voor fietsers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun ventielen te verlengen. Deze set bevat twee stuks van 41,5mm lang en 5,5mm breed, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste fietsbanden.

Deze ventielverlengers zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste ventielen, waardoor ze een handige oplossing zijn voor fietsers die hun banden willen oppompen zonder de verlengers te hoeven verwijderen.

Met de Challenge Alloy Ventielverlenger 41,5mm - Zilver kunt u uw fietsbanden gemakkelijk oppompen en onderhouden zonder gedoe. Of u nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een handige oplossing voor uw dagelijkse ritten, deze ventielverlengers zijn een must-have accessoire voor elke fietser.

Over Challenge

Sinds 1985 produceert Challenge bikebanden in diverse uitvoeringen, kleuren, maten en modellen. De naam Challenge suggereert al waar deze banden voor gemaakt zijn: om u te helpen bij alle uitdagingen.

Het Italiaanse bedrijf legt grote nadruk op het feit dat veel van haar bandenmodellen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele rijders. Veel van de open binnenbanden worden vervaardigd volgens dezelfde processen en materialen als de binnenbanden. In combinatie met een latex binnenband bieden open binnenbanden een rijkwaliteit die sterk lijkt op die van een binnenband: uitstekende grip, ideaal voor bochtenwerk, rolweerstand en comfort.

Reviews Challenge Alloy Ventielverlenger 41,5mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietswiel Accessoires

Klanten die Challenge Alloy Ventielverlenger 41,5mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten