Cassette fiets Verwijderaar

48-72hrs

Specificaties Cassette fiets Verwijderaar

  • Professionele kwaliteit en kleine omvang.
  • Onmisbare tool voor het verwijderen van type Shimano cassettes.
  • 12 tanden.
  • Kan gebruikt worden als adapter voor "Centerlock" Shimano schijfremmen.
  • Hoogwaardig staal.

Omschrijving

De Cassette fiets Verwijderaar is een professionele tool van hoge kwaliteit en heeft een kleine omvang. Het is een onmisbare tool voor het verwijderen van type Shimano cassettes. Met 12 tanden is deze verwijderaar geschikt voor de meeste Shimano cassettes.

Naast het verwijderen van cassettes kan deze tool ook gebruikt worden als adapter voor "Centerlock" Shimano schijfremmen. Dit maakt het een veelzijdige tool die handig is om bij de hand te hebben tijdens het onderhoud van je fiets.

De Cassette fiets Verwijderaar is gemaakt van hoogwaardig staal en is duurzaam en betrouwbaar. Het is een essentieel onderdeel van de gereedschapskist van elke fietser die zijn eigen fiets onderhoudt.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Cassette fiets Verwijderaar

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwiel & cassette gereedschappen

Klanten die Cassette fiets Verwijderaar kochten, kochten ook

Recent bekeken producten