Gratis verzenden
vanaf 99 €

U hebt niets in uw winkelwagen.

Santafixie Telephone

  Brooks Team Pro Classic – Bruin

  Sku: Sillin Brooks TeamPro Classic Brown

  Beschikbaarheid: In voorraad

  Normale prijs: € 110,00

  Speciale prijs: € 97,99

  preview next
  OF

  Artikel details

  Team Pro Classic Zadel.
  Fabrikant: Brooks.
  Kleur: Bruin.

  Brooks Team Pro Classic – Bruin

  Meer afbeeldingen

  Details

  Brooks Team Pro Classic Zadel:
  · Rails: zilver kleur van staal.
  · Leer gespannen over metalen structuur.
  · Afmetingen: lengte 273mm x breedte 160mm x hoogte 67mm.
  · Pasbaar op elke zadelpen met twee railsen.
  · Gewicht: 530 grs.

  Beschrijving

  De Team Professional Classic is een simpelere en nieuwere versie van het Team Professional, met tubular steel rivets in plaats van de lange hand-hammered copper rivets.
  De Team Professional is al sinds half een eeuw in productie en is ontstaan uit de oude B17 Competition. Dit zadel heeft een plezierig simpel ontwerp en verdient echt de omschrijving 'timeless classic'.


  Serie Classic. Levenslang comfort, vormt zich naar je lichaam, is koel tijdens warm weer:
  De Classic range bevat vele van Brooks best verkopende modellen voor de moderne fietser. Aangezien alle zadels single rails hebben zijn ze dus compatible met micro-adjust zadelpens. De B17 is het populairste zadel in de Brooks Classic range. Het is zeker het oudste Brooks model en het langst levende zadel in de fietsgeschiedenis. Dit icoon wordt al verkocht sinds 1896 en is in meer dan een eeuw nooit uit productie geweest. Veel van deze modellen zijn ook verkrijgbaar in de Aged en Imperial lines.

  Over Brooks

  De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

  Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.


  Vídeo 1


  Vídeo 2

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x