Brooks B17 Standard Zadel - Bruin

€ 150,00 € 116,49

Bespaar 22% (-€ 33,51)

48-72hrs

Specificaties Brooks B17 Standard Zadel - Bruin

  • Rails: Zwart gekleurd steel.
  • Leer gespannen over metalen structuur.
  • Afmetingen: Lengte 275mm x Breedte 165mm x Hoogte 65mm.
  • Pasbaar op elke zadelpen met twee railsen.
  • Gewicht: 520 grs.

Omschrijving

Bent u op zoek naar het perfecte fietszadel? Overweeg dan de Brooks B17 Standard Zadel in het bruin. Dit zadel heeft een zwarte gekleurde steel als rails, een leren bekleding over een metalen structuur en is geschikt voor elke zadelpen met twee railsen. Het zadel meet 275 mm in lengte, 165 mm in breedte en 65 mm in hoogte, en heeft een gewicht van 520 grs.

Wat maakt dit zadel zo uniek? Het is handgemaakt en van de hoogste kwaliteit. Het leer is soepel en duurzaam en wordt met de tijd steeds comfortabeler. Als u op zoek bent naar een zadel dat lang meegaat en u een comfortabele rit biedt, dan is dit zadel een uitstekende keuze.

Het Brooks B17 Standard Zadel heeft een klassiek ontwerp dat bijna een eeuw oud is en heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor veel fietsers. Of u nu lange tochten maakt of dagelijks naar uw werk fietst, dit zadel biedt de ondersteuning die u nodig heeft om de afstand af te leggen. Kies voor Brooks en ervaar het verschil.

Over Brooks

De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.

Reviews Brooks B17 Standard Zadel - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Brooks B17 Standard Zadel - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten