Brooks Ergon GP1 Leren Handvatten - Honey

€ 95,00 € 75,95

Bespaar 20% (-€ 19,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Brooks Ergon GP1 Leren Handvatten - Honey

      
  • Breed klemoppervlak voor meer comfort.
  •   
  • Ergonomische rubberen basis.
  •   
  • Aluminium eindklemmen
  •   
  • Maatregelen: 130 mm / 130 mm.

Omschrijving

De Brooks Ergon GP1 handvatten zijn ergonomisch ontworpen voor platte, gebogen en riser sturen. Echt, soepel Brooks-leer is versmolten met een ergonomische rubberen basis voor uitzonderlijk comfort en een delicate aanraking. Bevestigd met een aluminium stuuruiteinde, in satijnzilveren afwerking.

Over Brooks

De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.

Reviews Brooks Ergon GP1 Leren Handvatten - Honey

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Handvatten

Klanten die Brooks Ergon GP1 Leren Handvatten - Honey kochten, kochten ook

Recent bekeken producten