Brooks B17 Narrow Zadel - Zwart

€ 150,00 € 119,90

Bespaar 20% (-€ 30,10)

3-4 Werkdagen

Specificaties Brooks B17 Narrow Zadel - Zwart

  • Rails: Zwart kleur staal.
  • Leer gespannen over een metalen structuur.
  • Afmetingen: lengte 279 mm x breedte 151 mm x hoogte 70 mm.
  • Verstelbaar aan elke zadelpen met twee rails.
  • Gewicht: 530 gr.

Omschrijving

De Brooks B17 Narrow Zadel is een prachtige fietszadel dat is ontworpen om het comfort en de prestaties van uw fietstocht te verbeteren. Het zadel is vervaardigd met een prachtige zwarte kleur stalen rails voor een langdurige duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.

Bovendien is het zadel strak aangespannen met echt leder over een metalen constructie die helpt bij het absorberen van trillingen tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een soepelere en comfortabelere rit, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over pijnlijke drukpunten of ongemakkelijke hobbels.

De Brooks B17 Narrow Zadel is uitgerust met twee rails waardoor het eenvoudig te monteren is op elke fiets met het gemak van verstelbaarheid. Het zadel meet 279 mm in lengte, 151 mm in breedte en 70 mm in hoogte en weegt slechts 530 gram. Het is dus ook nog eens een lichtgewicht zadel dat perfect geschikt is voor lange ritten.

Over Brooks

De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.

Reviews Brooks B17 Narrow Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Brooks B17 Narrow Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten