Bril Alba Optics Delta Beetle - Neon Geel/Groen

€ 169,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Bril Alba Optics Delta Beetle - Neon Geel/Groen

  • Scherm: Gemaakt van nylon en koolstofvezel, licht, wrap-around en hoge sterkte (kan worden gebogen zonder te breken).
  • Lenzen: 180° gebogen voor uitstekend lateraal en decentraal zicht voor vervormingsvrij zicht, met UV400-bescherming, krasbestendig.
  • Kleur lens: Beetle: Verbetert het contrast op warme tinten in extreem heldere omstandigheden. CAT 3 | TRA 8% ÷ 18%.
  • Toebehoren: Wordt geleverd in een klassieke designverpakking met daarin een bril, een klein doosje ademende stof, een microvezeldoekje voor de reiniging, CE-garantie en een basiskoord.

Omschrijving

De Delta Beetle brillen van Alba Optics zijn de perfecte keuze voor jouw fietstochten. Ze zijn geïnspireerd door de fietsbrillenmodellen uit de jaren 80 en 90.

Ze bieden perfecte pasvorm aan je gezicht dankzij hun ontwerp: de frame is ergonomisch, de temples zijn sterk en gebogen en de neusbrug is gemaakt van hypoallergeen rubber. Je voorkomt dat ze wegglijden wanneer je plotseling je hoofd draait!

De lenzen van deze Delta brillen bieden een duidelijk zicht wanneer je wisselt van je pedalen naar de weg te bekijken. Ze bieden uitstekende UV, intense licht- en windbescherming (CAT 3). Bovendien zijn ze 20% lichter dan andere conventionele materialen voor maximale bescherming tegen barsten en druk.

En voor fietsers die lijden aan myopìe, zijn ze volledig compatibel! De lenzen focussen het lichtspectrum dichter bij infrarood.

Over Alba Optics

ALBA Optics wil nieuwe leven geven aan de iconische vormen van het verleden, terwijl het zich ook aanpast aan de nieuwste moderne technologie. Hun zonnebril brilmonturen, lenzen en verpakking komen uit Italië en zijn volledig met de hand gemaakt. Het ALBA team staat achter atleten die elke dag hard werken om hun prestaties te verbeteren en hun dromen waar te maken, door het aanbieden van een designproduct dat mooi is om te dragen en volledig functioneel vanuit een technisch oogpunt.

Andere producten van Brillen

Klanten die Bril Alba Optics Delta Beetle - Neon Geel/Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten