Bril 100% Speedcraft LL - Blauw

€ 200,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Bril 100% Speedcraft LL - Blauw

  • Scherm: Uitgebreid scherm met één enkele lens voor een beter zicht en zijdelingse UV-bescherming.
  • Ontwerp: Wrap-around ontwerp, zodat lenzen niet te veel bewegen, comfortabele rubberen tempels.
  • Ventilatie: Lagere luchtinlaten, ruimte tussen lens en gezicht om de luchtstroom te verhogen.
  • Toebehoren: Wordt geleverd met een reservelens voor dagen met weinig licht, een koffer, een microvezel tas en een extra neuskussentje van verschillende afmetingen.

Omschrijving

De 100% Speedcraft LL fietsbril overtreft de eisen van professionele wielrenners: zij zijn de favorieten van Peter Sagan. De Speedcraft worden verkocht met lange lenzen (LL), of modellen met kortere lenzen (SL) hebben.

Om je de beste sportprestaties te geven, zijn ze heel licht en ontworpen met de nieuwste technologie voor uitstekend comfort en prestaties de hele dag door: het is uitgerust met een scherm dat je 100% beschermt tegen UV-stralen en is gebogen voor een opmerkelijke toename van zijdelingse zicht en worden ook geleverd met luchtinlaten onderop zodat ze niet beslagen raken. Daarnaast worden ze geleverd met verschillende geweldige praktische accessoires. De perfecte bril voor jouw fietstochten in de stijl van Peter Sagan!

Over 100%

100% betekent om alles te geven, houd niks achter voor later. 100% is voor degenen die alles geven op de race track.100% is een Noord Amerikaanse merk dat gespecialiseerd is in motercross en off road, sinds de jaren 80. Zijn vlagschip producten zijn motercross brillen en off road handschoenen, deze zijn bekend om zijn briljante, innovatieve en uitstekende kwaliteits designs.

Andere producten van Brillen

Klanten die Bril 100% Speedcraft LL - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten