Rotor Track BSA30 Bottom Bracket Cups

€ 59,90 € 44,99

Bespaar 25% (-€ 14,91)

48-72hrs

Specificaties Rotor Track BSA30 Bottom Bracket Cups

  • Kogellagers van hoogwaardig staal.
  • BSA 68/73mm.
  • Draaischijf en CNC T6 van hitte behandelt 7075 aluminium.
  • Silicone afdichtingen bieden kwaliteit, bescherming tegen weerstand.
  • Compatibel met frame met bottom bracket BSA conventionele threading.
  • Gewicht: 96 g.
  • Kleur: Zwart.

Over Rotor

Roter Component Technologies was opgericht in de school van vliegtuigbouw in Madrid in 1995. De oprichters besloten een bedrijf op te richten om de productontwikkeling te voltooien. De eerste versie van het ROTOR systeem was beschikbaar 1998, geproduceerd door de Spaanse producent van high end onderdelen.

In 2001 introduceerde zij de RCK, zodat alle fietsers konden profiteren uit de voordelen die het ROTOR syteem met zich mee bracht bij het gebruik van een traditioneel fietsframe. In 2015 maakte het bedrijf een grootte stap door ovaalvormige kettingbladen te introduceren.

Het doel van het bedrijf is het bieden van oplossingen voor fietsers en het verbeteren van de prestatie van fietsen met behulp van high-tech technologie. De fietsers ondervinden problemen en bieden daarvoor innovatieve oplossingen. Dit is herhaaldelijk gedemonstreed met technologiën zoals ALMA (Appropiate Lightweight Material Aplication) en de CCC (Closed Clamp Concept) technologie.

Professionele fietsers, wereld kampioenen, fiets teams van de UCI en fiets enthousiastelingen gebruiken de ROTOR producten voor wedstrijden en trainingen. De evolutie van de producten komt uit de informatie verstrekt door fietsers zelf.

Reviews Rotor Track BSA30 Bottom Bracket Cups

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die Rotor Track BSA30 Bottom Bracket Cups kochten, kochten ook

Recent bekeken producten