Bookman Reflecterende stickers - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Bookman Reflecterende stickers - Zwart

  • Materiaal: 3M Scotchlite reflecterend grafisch vel
  • Om op fietsen en helmen te plakken
  • Zorg voor extra veiligheid
  • Reflecterend
  • Reflecteren in het wit
  • Bevat 8 grote stickers en 4 kleine stickers
  • Ze kunnen van het frame worden losgemaakt zonder het te beschadigen

Omschrijving

Bookman Reflecterende stickers - Zwart is het ideale product voor alle fietsliefhebbers die een extra laag veiligheid aan hun reizen willen toevoegen. Deze stickers zijn gemaakt van reflecterende grafische folie 3M Scotchlite, wat zorgt voor een hoge zichtbaarheid bij weinig licht.

Deze set stickers is perfect voor zowel fietsen als helmen, omdat ze gemakkelijk hechten aan elk oppervlak. Naast extra veiligheid bieden deze stickers volledige reflectie, wat betekent dat ze licht in het wit reflecteren en zo de zichtbaarheid van de fietser op de weg vergroten.

In elke verpakking vind je 8 grote stickers en 4 kleine stickers, waarmee je je fiets naar eigen voorkeur kunt personaliseren. Het beste van alles is dat deze stickers van het frame kunnen worden verwijderd zonder schade aan te brengen, waardoor je ze kunt verplaatsen of verwijderen wanneer je maar wilt. Voeg een vleugje stijl en veiligheid toe aan je reizen met de Bookman Reflecterende stickers - Zwart.

Over Bookman

Het aantal onbeschermde weggebruikers in steden neemt toe en bijgevolg neemt ook het aantal ongevallen toe. Het risico om deel uit te maken van een ongeluk is drie keer hoger tijdens de donkere uren dan overdag en veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het gebruik van zichtbaarheidsproducten zoals lichten en reflectoren.

Bookman Urban Visibility, gevestigd in Stockholm (Zweden), ontwikkelt verlichting en zichtbaarheidssystemen voor fietsen gericht op ontwerp en functionaliteit, gecombineerd met Zweedse veiligheid en innovatieve technologie, zodat meer mensen producten gebruiken voor het verbeteren van hun zichtbaarheid.

Reviews Bookman Reflecterende stickers - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bookman Reflecterende stickers - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten