Bookman Curve Voorlicht USB-LED - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Bookman Curve Voorlicht USB-LED - Zwart

 • Plastic materiaal
 • Het wordt met de elastische siliconenband aan het stuur bevestigd en weer losgemaakt
 • Batterij-indicator en aan/uit-knop
 • Houd 0,7 seconden ingedrukt om het licht aan of uit te zetten
 • Inclusief micro-USB-kabel
 • 180 graden zichtbaarheid dankzij het gebogen ontwerp
 • Weerbestendig (IP-44), door regen, hagel of sneeuw
 • Geschikt voor stuurdiameters van 22 tot 42 mm
 • Bekroond met de prestigieuze ABC Mobility Award
 • Oplaadbare lithium-ionbatterij van 650 mAh
 • Autonomie van helderheidsmodi: Hoog constant - 220 lumen - 1 uur, hoog knipperend - 220 lumen - 3 uur, gemiddeld constant - 100 lumen - 2,5 uur, laag knipperend - 15 lumen - 70 uur, laag constant - 15 lumen - 15 uur
 • Afmeting: 50 x 30 x 35 mm

Omschrijving

De Bookman Curve Voorlicht USB-LED - Zwart is de perfecte aanvulling voor jouw nachtelijke fietstochten. Met zijn gebogen ontwerp dat 180 graden zichtbaarheid biedt, zorgt dit voorlicht ervoor dat je in elke situatie gezien wordt. Het plastic materiaal zorgt ervoor dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je in de regen, hagel of sneeuw terechtkomt.

Dit voorlicht kan eenvoudig aan en uit het stuur worden bevestigd dankzij de elastische siliconen band. Bovendien is het voorzien van een batterij-indicator en een aan/uit-knop waarmee je het eenvoudig kunt bedienen. Om het licht aan of uit te zetten, hoef je alleen maar de knop 0,7 seconden ingedrukt te houden.

De Bookman Curve Voorlicht USB-LED - Zwart wordt geleverd met een micro USB-kabel om de 650 mAh lithium-ion batterij op te laden. Deze batterij biedt een gebruiksduur van maximaal 1 uur in de hoge constante helderheidsmodus, 3 uur in de hoge knipperende helderheidsmodus, 2,5 uur in de gemiddelde constante helderheidsmodus, 70 uur in de lage knipperende helderheidsmodus en 15 uur in de lage constante helderheidsmodus. Dankzij het compacte formaat van 50 x 30 x 35 mm is het gemakkelijk mee te nemen en aan te passen aan verschillende stuur diameters (van 22 tot 42 mm).

Over Bookman

Het aantal onbeschermde weggebruikers in steden neemt toe en bijgevolg neemt ook het aantal ongevallen toe. Het risico om deel uit te maken van een ongeluk is drie keer hoger tijdens de donkere uren dan overdag en veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het gebruik van zichtbaarheidsproducten zoals lichten en reflectoren.

Bookman Urban Visibility, gevestigd in Stockholm (Zweden), ontwikkelt verlichting en zichtbaarheidssystemen voor fietsen gericht op ontwerp en functionaliteit, gecombineerd met Zweedse veiligheid en innovatieve technologie, zodat meer mensen producten gebruiken voor het verbeteren van hun zichtbaarheid.

Reviews Bookman Curve Voorlicht USB-LED - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bookman Curve Voorlicht USB-LED - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten