Bookman Curve Achterlicht USB - Crème

3-4 Werkdagen

Specificaties Bookman Curve Achterlicht USB - Crème

 • Plastic materiaal
 • Het wordt met de elastische siliconenband aan het stuur bevestigd en weer losgemaakt
 • Batterij-indicator en aan/uit-knop
 • Houd 0,7 seconden ingedrukt om het licht aan of uit te zetten
 • Inclusief micro-USB-kabel
 • 180 graden zichtbaarheid dankzij het gebogen ontwerp
 • Weerbestendig (IP-44), door regen, hagel of sneeuw
 • Geschikt voor stuurdiameters van 22 tot 42 mm
 • Bekroond met de prestigieuze ABC Mobility Award
 • Oplaadbare lithium-ionbatterij van 650 mAh
 • Autonomie van helderheidsmodi: Constant 100%-37 lumen-2,5 uur, knipperend 100%-37 lumen-12 uur, constante eco-modus-15 lumen-6,5 uur, knipperend eco-modus-15 lumen-32 uur, puls-37 lumen- 10 uur
 • Afmeting: 57 x 30 x 35 mm

Omschrijving

De Bookman Curve Achterlicht USB in crème kleur is een essentiële accessoire voor fietsers die meer veiligheid en zichtbaarheid op de weg willen. Gemaakt van duurzaam plastic, kan dit achterlicht gemakkelijk aan en uit het stuur worden bevestigd dankzij de elastische siliconen band. Met een gebogen ontwerp dat een zichtbaarheid van 180 graden mogelijk maakt, zorgt dit achterlicht ervoor dat je vanuit alle hoeken zichtbaar bent, waardoor je veiligheid op de weg wordt verbeterd.

Bovendien heeft de Bookman Curve Achterlicht USB in crème kleur vele functies die het tot een uitzonderlijk product maken. Het heeft een batterij-indicator en een gemakkelijk te gebruiken aan/uit-knop. Om het licht aan of uit te zetten, houd je eenvoudigweg de knop 0,7 seconden ingedrukt. Bovendien wordt dit achterlicht geleverd met een micro USB-kabel voor eenvoudig opladen. De oplaadbare lithium-ionbatterij van 650 mAh zorgt voor een lange levensduur in verschillende helderheidsmodi, variërend van 2,5 uur in de constante modus tot 32 uur in de eco-knipperende modus.

De Bookman Curve Achterlicht USB in crème kleur is ook weerbestendig (IP-44), wat betekent dat het bestand is tegen slechte weersomstandigheden zoals regen, hagel of sneeuw. Bovendien past het op stuur diameters van 22 tot 42 mm, waardoor het compatibel is met de meeste fietsen. Dit licht is bekroond met de prestigieuze ABC Mobiliteitsprijs, wat de uitzonderlijke kwaliteit en prestaties ervan aantoont. Met een compact formaat van 57 x 30 x 35 mm is dit achterlicht gemakkelijk mee te nemen en te installeren op je fiets.

Over Bookman

Het aantal onbeschermde weggebruikers in steden neemt toe en bijgevolg neemt ook het aantal ongevallen toe. Het risico om deel uit te maken van een ongeluk is drie keer hoger tijdens de donkere uren dan overdag en veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het gebruik van zichtbaarheidsproducten zoals lichten en reflectoren.

Bookman Urban Visibility, gevestigd in Stockholm (Zweden), ontwikkelt verlichting en zichtbaarheidssystemen voor fietsen gericht op ontwerp en functionaliteit, gecombineerd met Zweedse veiligheid en innovatieve technologie, zodat meer mensen producten gebruiken voor het verbeteren van hun zichtbaarheid.

Reviews Bookman Curve Achterlicht USB - Crème

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bookman Curve Achterlicht USB - Crème kochten, kochten ook

Recent bekeken producten