Bookman Block Light Achterlicht USB-LED - Oranje

€ 25,00 € 16,95

Bespaar 32% (-€ 8,05)

3-4 Werkdagen

Specificaties Bookman Block Light Achterlicht USB-LED - Oranje

 • Plastic materiaal
 • Krachtige en oplaadbare LED
 • Lithium ion batterij
 • Gemakkelijk te bevestigen aan iedere fiets
 • Compact en past in elke zak
 • Combineerbaar met Block Light Front
 • Vermogen: 18 lumen
 • Autonomie: Tot 25 uur
 • Oplaadtijd: 2 uur in horizontale positie
 • Inclusief micro-USB-kabel
 • Autonomie van helderheidsmodi: 100% vast - 18 lumen - 1,5 uur, 100% knipperend - 18 lumen - 3 uur, 25% constant - 5 lumen - 5 uur, 25% knipperend - 5 lumen - 25 uur
 • Afmeting: 35 x 23 x 14 mm

Omschrijving

De Bookman Block Light Achterlicht USB-LED Oranje is de perfecte aanvulling om de veiligheid tijdens jouw nachtelijke fietstochten te waarborgen. Gemaakt van stevig plastic, beschikt dit achterlicht over een krachtige oplaadbare led-lichtbron met een lithium-ion batterij. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om het aan elk type fiets te bevestigen, en de kleine afmeting zorgt ervoor dat je het comfortabel in je zak kunt dragen wanneer je het niet gebruikt.

Het Bookman Block Light Achterlicht USB-LED Oranje heeft een lichtopbrengst van 18 lumen, die een intense en zichtbare verlichting biedt op een aanzienlijke afstand. Bovendien garandeert de batterij een gebruiksduur tot 25 uur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontbreken van verlichting onderweg. Het opladen duurt slechts 2 uur in horizontale positie en een micro-USB-kabel is inbegrepen voor het gemak van het opladen.

Dit achterlicht biedt verschillende helderheidsmodi om aan jouw behoeften te voldoen. Je kunt kiezen tussen de vaste, knipperende of continu-modus, met verschillende intensiteitsniveaus. Bijvoorbeeld, de vaste modus op 100% helderheid heeft een gebruiksduur van 1,5 uur, terwijl de continu-modus op 25% helderheid wel tot 5 uur kan duren. De compacte afmetingen van 35 x 23 x 14 mm zorgen voor een discrete installatie en kunnen perfect worden gecombineerd met de Block Light Front voor een betere zichtbaarheid aan de voorkant van je fiets.

Over Bookman

Het aantal onbeschermde weggebruikers in steden neemt toe en bijgevolg neemt ook het aantal ongevallen toe. Het risico om deel uit te maken van een ongeluk is drie keer hoger tijdens de donkere uren dan overdag en veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het gebruik van zichtbaarheidsproducten zoals lichten en reflectoren.

Bookman Urban Visibility, gevestigd in Stockholm (Zweden), ontwikkelt verlichting en zichtbaarheidssystemen voor fietsen gericht op ontwerp en functionaliteit, gecombineerd met Zweedse veiligheid en innovatieve technologie, zodat meer mensen producten gebruiken voor het verbeteren van hun zichtbaarheid.

Reviews Bookman Block Light Achterlicht USB-LED - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bookman Block Light Achterlicht USB-LED - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten