Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Geel

3-4 Werkdagen

Specificaties Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Geel

  • Materiaal: 3M Scotchlite reflecterend grafisch vel
  • Geschikt voor het plakken op kinderfietsen, loopfietsen en accessoires
  • Zorg voor extra veiligheid
  • Reflecterend
  • Reflecteren in het wit
  • Bevat een vel gemengde kinderstickers in verschillende vormen
  • Ze kunnen van het frame worden losgemaakt zonder het te beschadigen
  • Elke verpakking bevat 17 tot 20 reflecterende stickers van verschillende afmetingen
  • De grootste motieven zijn ongeveer 4,5 cm lang en 3,5 cm breed
  • Ze kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten

Omschrijving

De reflecterende stickers Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Geel zijn de perfecte accessoires om de veiligheid van de kleintjes tijdens het fietsen te vergroten. Deze stickers zijn gemaakt van reflecterende grafische folie van 3M Scotchlite, wat zorgt voor een goede zichtbaarheid in het donker.

Met deze stickers kunnen kinderen hun kinderfietsen, loopfietsen en andere accessoires personaliseren, waardoor ze een leuke en kleurrijke touch krijgen. Bovendien kunnen ze eenvoudig van het frame worden verwijderd zonder schade aan te richten. Dit betekent dat je de stickers kunt verplaatsen of verwijderen wanneer je ze niet meer nodig hebt, zonder vervelende resten achter te laten.

Elk pakket reflecterende stickers Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Geel bevat tussen de 17 en 20 stickers van verschillende maten en vormen, waaronder grote motieven die ongeveer 4,5 cm lang en 3,5 cm breed zijn. Deze reflecterende stickers weerkaatsen in het wit en bieden extra veiligheid voor jonge fietsers, waardoor ze zichtbaar zijn voor automobilisten en voetgangers in het donker.

Over Bookman

Het aantal onbeschermde weggebruikers in steden neemt toe en bijgevolg neemt ook het aantal ongevallen toe. Het risico om deel uit te maken van een ongeluk is drie keer hoger tijdens de donkere uren dan overdag en veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het gebruik van zichtbaarheidsproducten zoals lichten en reflectoren.

Bookman Urban Visibility, gevestigd in Stockholm (Zweden), ontwikkelt verlichting en zichtbaarheidssystemen voor fietsen gericht op ontwerp en functionaliteit, gecombineerd met Zweedse veiligheid en innovatieve technologie, zodat meer mensen producten gebruiken voor het verbeteren van hun zichtbaarheid.

Reviews Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten