Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Blauw

3-4 Werkdagen

Specificaties Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Blauw

  • Materiaal: 3M Scotchlite reflecterend grafisch vel
  • Geschikt voor het plakken op kinderfietsen, loopfietsen en accessoires
  • Zorg voor extra veiligheid
  • Reflecterend
  • Reflecteren in het wit
  • Bevat een vel gemengde kinderstickers in verschillende vormen
  • Ze kunnen van het frame worden losgemaakt zonder het te beschadigen
  • Elke verpakking bevat 17 tot 20 reflecterende stickers van verschillende afmetingen
  • De grootste motieven zijn ongeveer 4,5 cm lang en 3,5 cm breed
  • Ze kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten

Omschrijving

De Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Blauw zijn een onmisbare accessoire voor de veiligheid van de kleintjes. Gemaakt van 3M Scotchlite reflecterende folie, kunnen deze stickers gemakkelijk worden bevestigd op kinderfietsen, loopfietsen en andere accessoires. Hun voornaamste functie is het bieden van extra veiligheid aan kinderen wanneer ze op de weg zijn, aangezien ze zeer reflecterend zijn en in het wit reflecteren, waardoor ze zowel overdag als 's nachts gemakkelijk zichtbaar zijn.

Deze set bevat een vel met gemengde stickers in verschillende vormen, wat ze leuk en aantrekkelijk maakt voor de kleintjes. Bovendien kunnen deze stickers van het frame worden verwijderd zonder het te beschadigen, wat het aanbrengen en aanpassen ervan vergemakkelijkt. Elke verpakking bevat 17 tot 20 reflecterende stickers van verschillende formaten, waarbij de grotere motieven ongeveer 4,5 cm lang en 3,5 cm breed zijn.

Het beste van alles is dat deze stickers zonder resten kunnen worden verwijderd, wat betekent dat ze van positie kunnen veranderen of kunnen worden verwijderd wanneer dat nodig is zonder het oppervlak te beschadigen. Met de Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Blauw kunnen ouders met een gerust hart weten dat hun kinderen veiliger zijn op de weg doordat ze zichtbaar zijn voor automobilisten en voetgangers.

Over Bookman

Het aantal onbeschermde weggebruikers in steden neemt toe en bijgevolg neemt ook het aantal ongevallen toe. Het risico om deel uit te maken van een ongeluk is drie keer hoger tijdens de donkere uren dan overdag en veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het gebruik van zichtbaarheidsproducten zoals lichten en reflectoren.

Bookman Urban Visibility, gevestigd in Stockholm (Zweden), ontwikkelt verlichting en zichtbaarheidssystemen voor fietsen gericht op ontwerp en functionaliteit, gecombineerd met Zweedse veiligheid en innovatieve technologie, zodat meer mensen producten gebruiken voor het verbeteren van hun zichtbaarheid.

Reviews Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bookman Adventure Reflecterende stickers Kids - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten