Bompar Vet 500g - Rood

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Bompar Vet 500g - Rood

  • Additief met PTFE 1100 Teflon
  • Voor het smeren van elk onderdeel met slijtage en wrijving
  • Stoot vuil af
  • Gewicht: 500 g

Omschrijving

Bompar Vet is een additief met PTFE 1100 Teflon. Het is speciaal ontworpen om elk onderdeel met slijtage en wrijving te smeren. Dit product zorgt niet alleen voor een soepele werking van uw apparatuur, maar stoot ook vuil af, waardoor uw onderdelen langer meegaan.

Met een gewicht van 500 g is deze pot Bompar Vet rood perfect voor gebruik in diverse toepassingen. Of u nu machines, apparatuur of gereedschap smeert, dit product zal zeker aan uw behoeften voldoen. Het is een betrouwbare keuze voor zowel commerciële als huishoudelijke gebruikers.

Merkbaar verschil is gegarandeerd na het gebruik van Bompar Vet. U zult merken dat uw apparatuur soepeler loopt en minder wrijving ondervindt. Bovendien blijven uw onderdelen langer schoon door de vuilafstotende eigenschappen.

Over Bompar

Bompar is een toonaangevend merk in het ontwerp en de productie van hoogwaardige fietsbanden en binnenbanden. Naast de kernproducten biedt Bompar ook een breed scala aan gereedschappen en accessoires voor reparatie en onderhoud van fietsbanden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor het onderhoud van uw banden.

Bompar's bandenreparatie- en onderhoudsproducten worden gekenmerkt door hun kwaliteit en duurzaamheid, waardoor een lange levensduur en hoge prestaties voor de fietsen van hun klanten worden gegarandeerd. Bompar biedt alles wat je nodig hebt om je fietsbanden in topconditie en klaar voor dagelijks gebruik te houden, van lekkage en plakkers tot bandenlichters en oppompgereedschap.

Reviews Bompar Vet 500g - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bompar Vet 500g - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten