Boek The Competition Bicycle

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Boek The Competition Bicycle

  • 9-1/2 x 11-3/4 (30,5 cm x 24,5 cm).
  • Hardcover.
  • 168 pagina´s.
  • Fullcolor foto´s.
  • Eerst uitgegeven in 2012.
  • Taal: Engels.

Omschrijving

Boek The Competition Bicycle is een prachtige hardcover publicatie met 168 pagina's vol met mooie en inspirerende foto's van wedstrijdfietsen. Het boek is voor het eerst uitgegeven in 2012 en wordt gepresenteerd in fullcolor. De foto's zijn van hoge kwaliteit en bieden een unieke kijk op de wereld van wedstrijdfietsen.

Dit boek is een must-have voor elke fietser die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de competitieve fietswereld. Het biedt een fascinerende kijk op de evolutie van de moderne racefiets, met foto's van de meest iconische fietsen die door de jaren heen zijn gebruikt in de grote wielerwedstrijden. Het is een boek dat je keer op keer zult willen bekijken en dat je zeker geïnspireerd zal houden.

Tenslotte is het belangrijk te vermelden dat The Competition Bicycle in de Engelse taal geschreven is, zodat fietsers over de hele wereld kunnen genieten van dit prachtige boek. Als je op zoek bent naar een boek dat zowel mooi als informatief is, dan is Boek The Competition Bicycle een uitstekende keuze om te overwegen!

Reviews Boek The Competition Bicycle

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Boeken

Klanten die Boek The Competition Bicycle kochten, kochten ook

Recent bekeken producten