Boek The Bike Owner's Handbook

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Boek The Bike Owner's Handbook

  • ISBN 9780956205384.
  • 13x17 cm.
  • 112 pagina´s.
  • Voor het eerst gepubliceerd in 2012.
  • Taal: Engels.

Omschrijving

De Bike Owner's Handbook is een boek dat fietsbezitters alles biedt wat ze nodig hebben om hun fietsen in topconditie te houden. Het boek is geschreven in het Engels en heeft een compact formaat van 13x17 cm. Je vindt hier 112 pagina's met prachtige foto's, diagrammen en grafieken die je kunnen helpen de technische aspecten van je fiets te begrijpen.

Dit boek is perfect voor iedereen die houdt van fietsen en ook al ben je geen technicus, met deze duidelijke woorden en beelden is zelfs de beginnende fietser in staat om de basisbegrippen en het onderhoud van de fiets goed te begrijpen. Je leert over de verschillende soorten fietsen en hun onderdelen, waaronder hoe je deze goed moet schoonmaken, onderhouden en repareren.

The Bike Owner's Handbook is een onmisbaar boek voor fietsers van elk niveau en ervaring. Het biedt waardevolle informatie over hoe je jouw fiets veilig, efficiënt en goed onderhouden kunt houden, zodat je vele jaren kunt genieten van het terugkerende avontuur op twee wielen. Wees trots op jouw fiets en zorg dat je hem onderhoudt met de juiste kennis, die je kunt vinden in dit boek.

fietsen onderhoud reparaties fietsonderdelen

Reviews Boek The Bike Owner's Handbook

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Boek The Bike Owner's Handbook kochten, kochten ook

Recent bekeken producten