Boek Rolling Habits: Africa

€ 49,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Boek Rolling Habits: Africa

  • Door Sergio de Arrola.
  • Editorial: Xpublishers / GUP.
  • Taal: Engels (maar het is een fotoboek).
  • 300 x 200mm.
  • Hard cover.
  • 200 pagina´s.
  • Meer dan 170 kleurenfoto's.
  • Gepubliceerd in april 2016.

Omschrijving

Rolling Habits: Africa is de tweede boek van de Spaanse fotograaf Sergio de Arrola (1979). De tweede lange-afstands documentaire reis op de fiets. Het boek is een hoopvolle reis door een continent vol vooroordelen. Een beeld gefocused op de mens, vrij van politiek, religie of geld; drie elementen die de geschiedenis van Afrika, en de mensheid in het algemeen, hebben beïnvloed.
Dit book bevat een reeks fotos, opgenomen in panoramische en 35-mm formaat, waarin je helemaal verdiept in een avontuur door indrukwekkende landschappen, medeplichtige gezichten en alledaagse situaties.

Sergio de Arrola werd geboren in Madrid, Spanje en studeerde fotografie in Barcelona, jaren later besloot hij de wereld over te gaan reizen met slechts zijn fiets en een camera. “Rolling habits: USA Part 01” is slechts het begin van zijn persoonlijke project.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Andere producten van Boeken

Klanten die Boek Rolling Habits: Africa kochten, kochten ook

Recent bekeken producten