Hoe verf je een fiets en krijg een goed resultaat

07/20/2020

Spray.Bike zijn speciale sprays voor het spuiten van jouw fiets. We hebben dit merk onlangs toegevoegd aan ons assortiment en het is een geweldig succes dat slechts enkele andere producten in onze winkel hebben ervaren.

KOOP FIETSVERFSPRAYS

 

spray bike

Spray.Bike, speciale spuitbussen voor het verven van jouw fiets

Maar, wat maakt deze sprays anders dan wat er al beschikbaar is? Het is een nieuwe, goedkope en leuke manier om je fiets aan te passen.

Spray.Bike is geboren uit de frustratie die fietsers hadden met verf voor fietsframes die op de markt waren. Niets was goed, en de resultaten waren rampzalig. Daarom hebben de mensen van Vicious Cycles Athene en het verfbedrijf Cosmos Lac hun krachten gebundeld en na 2 jaar van ontwikkeling en testen in de fabriek is de Spray.Bike zoals wij die nu kennen ontstaan. Later kwam het team van Brick Lane Bikes bij het feestje en introduceerde de verschillende kleuren en soorten sprays voor alle behoeften.

Maar voordat we verder gaan, willen we je eerst een video laten zien met de vele verschillende mogelijkheden van het gebruik van deze sprays op je fiets:

KOOP FIETSVERFSPRAYS

How do you use Spray.Bike to paint your bicycle?

De verf hecht op de meeste ruwe metalen en geverfde oppervlakken zonder enige primer of voorbereiding. Als je frame al met een glanzende afwerking is geverfd, is het noodzakelijk om op dit oppervlak een fijn schuurpapier te gebruiken, zodat de nieuwe Spray.Bike verf aan het oppervlak blijft plakken. Schud de spray ongeveer 3 minuten voordat je hem gebruikt.

spray bicycle paint

KOOP FIETSVERFSPRAYS

De ideale afstand voor het spuiten van je fiets is tussen de 5 en 12 centimeter. Op deze afstand komt de lak in perfecte omstandigheden op het frame terecht. Bij een afstand van minder dan 5 centimeter ontstaan er fouten. Verder dan 12 centimeter en de lak is te droog om zich aan het frame te hechten, waardoor een poederachtige afwerking ontstaat die gemakkelijk af te wrijven is.

Probeer je hand tijdens het spuiten voortdurend in beweging te houden, zodat je een mooie en gelijkmatige kleur krijgt. Na het aanbrengen van de spray op de gebieden die je wilt schilderen, kun je nog steeds onvolkomenheden bedekken waar nodig. Als je de spray na enige tijd wilt gebruiken, moet je hem eerst op karton proberen voordat je hem op je fiets aanbrengt. Als de verf er niet meer zo vloeibaar uitkomt als vroeger, moet je de spuitmond vervangen voor een optimaal resultaat.

Voor het beste resultaat moet je geduld hebben. Ook als de verf snel lijkt te drogen, raden wij aan om de verf minstens 12 uur te laten drogen, voordat u uw fiets monteert.

painting bicycle with spray
We hebben ook Spray.Bike Smoothing Putty beschikbaar, die je nodig hebt als je frame beschadigd is, enkele krassen of deuken heeft. Met dit product spuit je een basislaag over de beschadigingen om een glad, gelijkmatig oppervlak te krijgen dat je daarna kunt verven. Er is ook de Spray.Bike Transparent Varnish die je na het spuiten gebruikt en waarmee je een satijnen (1 laag), glanzende (2 lagen) of lak (3 lagen) afwerking kunt maken, afhankelijk van het aantal lagen dat je er op spuit.

Kleuren om je fiets te spuiten met sprays

Laten we nu de verschillende collecties en kleuren zien zodat je een idee hebt hoeveel keus er is om je fiets te kleuren met onze sprays:

THE BLB LONDON COLLECTION

24 matte kleuren om uit te kiezen door Brick Lane Bikes en geïnspireerd door de straten van Londen

the-blb-london-collection

HISTORIC COLLECTION

6 originele kleuren geïnspireerd op de baanbrekende framefabrikanten van vroeger:

spray-historic-collection

VINTAGE COLLECTION

6 kleuren die een ode brengen aan de bedrijven die nu verloren zijn in de legende:

spray vintage collection

POP COLLECTION

kleuren die doen denken aan de grote Britse fietsbedrijven uit de jaren 80:

pop collection

FLURORESCENT COLLECTION

6 fluorescerende kleuren die intens en helder zijn en je voor iedereen zichtbaar maken:

fluorescent collection

POCKET COLLECTION

Solids en Clears: De Solid Pocket-collectie bestaat uit zwarte, witte en superheldere fluorescerende stoffen, ideaal voor fijne lijnen en details. De Clear Pocket-collectie is een innovatieve semi-transparante verfformule, perfect voor het creëren van een vernislaag op ruwe metalen, het lichtjes veranderen van de basiskleur of het creëren van vervaag- en schaduwwerking.

pocket-collection

TRUCS, VOORSTEL EN IDEEËN OM JE FIETSEN TE SCHILDEREN

Eindelijk laten we u 4 video’s achter, zodat u ideeën, voorstellen en mogelijkheden kunt zien om uw fietsen te schilderen en dat u uw creaties uitvoert. Om je nieuwe manieren, nieuwe vormen voor te stellen en nieuwe elementen te gebruiken om je fiets 100% uniek en persoonlijk te maken.

#Inspiration 1: Street Stenciling

#Inspiration 2: Lagen veren

#Inspiration 3: Een BMX-fiets schilderen. Slangenhuid

#Inspiration 4: Een track chart schilderen. Spelen met maskers, capes en fonts

 

Waar kan je deze sprays voor je fiets kopen? Bij Santafixie hebben we het hele assortiment van sprays en kleuren op voorraad om direct te verzenden. En op de Spray.Bike Instagram pagina kun je honderden ideeën en trucs vinden om met je fiets te doen.

KOOP FIETSVERFSPRAYS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *