Top 10 beste fietssloten 2023

02/28/2023
mejores candados bicicleta
953
Views

Het is zover: je hebt besloten een fiets te kopen om door de stad te rijden, om van en naar je werk te gaan, wat je ook moet doen. U zult gezonder zijn en tijd en geld besparen… tenzij uw fiets wordt gestolen. In stedelijke omgevingen komt diefstal bijzonder vaak voor en daarom is het belangrijk om te investeren in beveiliging om jezelf te behoeden voor verdere schade.

Zoals we altijd zeggen bij Santafixie, het is beter om te investeren in een goed slot dan spijt te hebben als je fiets wordt gestolen. Daarom bieden wij u deze lijst van de beste fietssloten aan, zodat u over hoogwaardige opties beschikt die het vrijwel onmogelijk maken dat uw fiets wordt gestolen. Met deze sloten kunt u met een gerust hart uw dagelijks leven voortzetten, omdat u uw fiets geparkeerd hebt als elk ander vervoermiddel.

Wat is het beste fietsslot? Idealiter heb je er één tussen het frame en het achterwiel en één tussen het frame en het voorwiel, bij voorkeur in U-vorm omdat het sterker is tegen elke vorm van diefstal. Koop het slot waarmee u zich niet hoeft af te vragen of uw fiets er nog zal zijn als u hem komt halen.

BEKIJK ALLE FIETSSLOTEN

Top 10 lijst van de beste fietssloten

Dit is de officiële lijst van de beste hangsloten in onze Santafixie online shop.

 1. Kryptonite Keeper 785
 2. Abus Granit X Plus 540/160HB230 + USH540
 3. Kryptonite Mini+Messenger Collection
 4. Kryptonite Evolution Lite Mini 6
 5. Kryptonite New York Mini
 6. Kryptonite New York Fahgettaboudit 1410
 7. OXC Pocket Lock Kabelslot
 8. Abus Iven Slot 8210
 9. AXA Defender Frameslot 51mm
 10. Onguard Mastiff 8020

Analyse van de beste fietssloten voor 2023

1. Kryptonite Keeper 785 Kettinslot Rood

Kryptonite Keeper 785 Kettinslot Rood

Het Kryptonite Keeper 785 fietsslot biedt een hoog beschermingsniveau met een 5/10 niveau op de Kryptonite veiligheidsschaal. Het heeft een 7 mm dikke staalkabel en een versterkt slothuis om diefstalpogingen te verijdelen. Het hangslot is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, en is perfect voor korte stops.

Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, grijs en lila.

BEKIJK KRYPTONITE KEEPER 785 KETTIGNSLOT

2. Abus Granit X Plus 540/160HB230 + USH540

 • Merk: Abus
 • Prijs: 119,95€ 76,95€
Abus Granit X Plus 540/160HB230 + USH540

Het Abus Granit X Plus 540/160HB230 fietsslot biedt een zeer hoog beschermingsniveau, met een niveau 15/15 op de Abus veiligheidsschaal. Het beschikt over een 13mm dikke gehard stalen beugel, een ABUS X-Plus cilinder en een dubbele vergrendeling om diefstalpogingen te voorkomen. Het hangslot is duurzaam en gemakkelijk te vervoeren dankzij de meegeleverde frametas.

BEKIJK ABUS BEUGELSLOT GRANIT X PLUS 540/160HB230

3. Kryptonite Mini+Messenger Collection

Candado Kryptonite Mini+Messenger Collection

Binnen zijn brede scala aan mogelijkheden biedt Kryptonite een bijzonder veelzijdige optie met de Kryptonite Mini, nog een stalen beugel, ditmaal met een dikte van 11 mm, waardoor hij lichter maar net zo veilig is als de Mini7. Het heeft ook een tweede beugel voor extra beveiliging op het voor– of achterwiel en verschillende details die het ideaal maken voor opslag, zoals een doorzichtige bescherming die de cilinder beschermt tegen stof. Het bevat ook twee veiligheidssleutels aan een armband zodat je ze in de gaten kunt houden, en een sleutelvervangingsprogramma om het af te maken.

BEKIJK KRYPTONITE MESSENGER MINI+ BEUGELSLOT ZWART

4. Kryptonite Evolution Lite Mini 6

Candado Kryptonite Evolution Lite Mini 6

Anderzijds is een van de sterproducten van Kryptonite dit model Evolution Lite Mini 6, dat zeer gangbaar is onder boodschappers en fixie-gebruikers. Zijn voordelen zijn overduidelijk. Met een zeer klein formaat (slechts 7×15,2cm) en slechts 747 gram licht is het zeer gemakkelijk te dragen, terwijl het een veiligheidsniveau bereikt dat gelijk is aan eerdere Kryptonite modellen, deze keer ook met 11mm dikke stalen boog. De cilinder heeft extra beveiligingen en het model wordt geleverd met een set van 3 sleutels, waarvan er één verlicht is zodat het slot in donkere omstandigheden geopend kan worden.

BEKIJK KRYPTONITE EVOLUTION LITE MINI-6 BEUGELSLOT ZWART

5. Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini

Candado Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini

De New York Fahgettaboudit, met een veiligheidsclassificatie van 10/10 van Kryptonite, kan worden beschouwd als het beste hangslot met hoge beveiliging. Zijn kracht komt van een 18 mm dikke stalen buis die bestand is tegen elke aanval van scharen en breekijzers, en van een dubbel vergrendelingsmechanisme. Een ander voordeel is dat het extreem compact is (8,3×15,3 cm), waardoor het zeer gemakkelijk te vervoeren is, ondanks het feit dat het iets zwaarder is dan andere modellen. De cilinder wordt beschermd door een draaiend deksel en bij uw aankoop worden 3 sleutels meegeleverd, waarvan één met een lamp met hoge intensiteit voor verlichting met vervangbare batterij.

BEKIJK KRYPTONITE NEW YORK FAHGETTABOUDIT MINI BEUGELSLOT

6. Kryptonite New York Fahgettaboudit 1410 Kettingslot

Kryptonite New York Fahgettaboudit 1410 Kettingslot

Het Kryptonite New York Fahgettaboudit 1410 fietsslot biedt extreem hoge bescherming, met een 10/10 niveau op de Kryptonite veiligheidsschaal. Het heeft een 14 mm dikke geharde Max Performance stalen beugel en een versterkt slothuis met een drievoudig vergrendelingsmechanisme. In vergelijking met andere sloten is de Fahgettaboudit 1410 bijzonder goed bestand tegen scharen en ander gereedschap dat door inbrekers wordt gebruikt. Het is een uitstekende keuze voor lange stops of voor het beveiligen van dure fietsen in stedelijke gebieden.

BEKIJK KRYPTONITE NEW YORK FAHGETTABOUDIT 1410 KETTINGSLOT ZWART

7. OXC Pocket Lock Kabelslot 

 • Merk: OXC
 • Prix: 9,09€ 7,73€
OXC Pocket Lock Kabelslot

Het OXC Pocket Lock kabelslot is een lichtgewicht en compact fietsslot met een niveau 3/10 op de veiligheidsschaal. Het heeft een 10 mm dikke flexibele staalkabel en een beschermende plastic mantel. Het is een goede keuze voor korte stops in stedelijke gebieden en als extra slot om de fiets te beschermen tegen gauwdieven.

BEKIJK OXC POCKET LOCK KABELSLOT

8. Abus Iven Slot 8210

 • Merk: Abus
 • Prix: 69,95€ 49,49€
Cadena Abus Iven 8210

Naast de strikken biedt Abus met dit Iven-model een sterke en resistente ketting, vierkant van vorm en met een dikte van 8mm, bedekt met een nieuwe netkous die een bijzonder lange levensduur biedt. Het is een zeer flexibel model, om schade aan het lakwerk van de fiets te voorkomen: hij is 85 cm lang om zich aan te passen aan de elementen waaraan u de fiets wilt bevestigen, en hij bevat ook twee Abus sleutels voor reserveonderdelen.

BEKIJK ABUS IVEN SLOT 8210

9. AXA Defender Frameslot 51MM

 • Merk: Axa
 • Prix: 27,16€
AXA Defender Frameslot 51MM

Het AXA Defender 51 mm frameslot is betrouwbaar en praktisch. Het is eenvoudig te monteren en wordt direct aan het fietsframe bevestigd, waardoor het snel en eenvoudig te gebruiken is. Het slot heeft een gehard stalen frame en een cilinder die het beschermt tegen pogingen tot knoeien. Het is een goede keuze voor gebruik in stedelijke gebieden of als extra slot om uw fiets te beschermen tegen gauwdieven.

BEKIJK AXA DEFENDER FRAMESLOT 51MM – ZWART

10. Onguard Mastiff 8020

 • Merk: Onguard
 • Prix: 60,99€ 44,50€
Cadena de cadena Onguard Mastiff 8022

Ten slotte, als u voor meer veiligheid de voorkeur geeft aan een wachtwoordslot boven een sleutelslot, biedt Onguard een ketting met vierkante schakels en een dikte van 10 mm gehard met titanium en staal tegen een zeer redelijke prijs. Hij bevat een Z-cilinder met BumpBlock-technologie voor een hoge weerstand tegen stoten, trekken en lekrijden. De geborduurde nylon hoes met klittenbandsluiting beschermt het lakwerk en is zeer goed bestand tegen water en hitte.

BEKIJK ONGUARD MASTIFF 8020 KETTINGSLOT

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *