De 5 beste houders voor fietsen

08/04/2020
De 5 beste houders voor fietsen

In deze tijden waarin huisvesting bijna een luxe is en we moeten leven in kleine en gedeelde appartementen, verbouwde containers of zelfs in capsules, kan de opslag van de fiets op een veilige plaats vaak overlast en hoofdpijn bezorgen. 

De fiets tegen een muur aan zetten is niet de beste optie. Hij valt altijd op de vloer en de muur wordt bevlekt door de wrijving van het stuur. En wat moeten we zeggen van degenen die hun fiets op het balkon zetten, zonder een simpel stukje plastic om deze een beetje te beschermen? Die mensen verdienen een flinke lekke band zonder reservebinnenband op een plaats zonder dekking of openbaar vervoer. Zo behandel je je fiets niet.

Zelfs als we thuis weinig ruimte hebben, is er een oplossing om onze fiets te laten repareren, veilig voor stoten en vocht. Dit heet een fietshouder. Bij Santafixie hebben we allerlei soorten fietshouders. Staande houders om de fiets neer te kunnen zetten zonder deze te hoeven optillen, horizontale en verticale wandhouders, die het frame of het voorwiel vasthouden, met een haak of ruimte om ook de helm en accessoires op te bergen. Deze zijn gemaakt van hout, metaal, functioneel, met een exclusief design. Er zijn er zoveel, dat we je beter een selectie kunnen geven van de meest opmerkelijke.

ALLE FIETSHOUDERS BEKIJKEN

Lijst van de 5 beste houders om de fiets op te hangen

Dit is de officiële lijst met de beste houders van onze online winkel van Santafixie.

 1. FustaFu Gamma Fietshanger – Mint
 2. Tangible Wall Rack Fietsenrek – Wit
 3. Exhibitor – Super Fietsenstandaard
 4. Kion Home Roulerende Staal Fietshanger 26 cm – Zwart
 5. Cycloc Solo Muurbevestiging Wit

Analyse van de 5 beste houders om de fiets op te hangen

1. FustaFu Gamma Fietshanger – Mint

 • Type: Muur
 • Prijs: 95,00 €

De FustaFu-houders zijn ontworpen en gefabriceerd in Barcelona, handgemaakt van berkenhout. Ze worden geproduceerd in de TMDC-coworking-werkplaats, zeer dicht bij onze kantoren. Nog geen kilometer afstand van de fabrikant tot de distributeur. Zo weinig afstand zelfs, dat we ze te voet gaan ophalen. Daar komen deze muurbeugels voor stadsfietsen en fixiefietsen vandaan. Zowel de verf als de natuurlijke houtbeschermingsolie worden met de hand aangebracht. Hun design is zo avant-gardistisch dat als je de fiets niet in de beugel hebt hangen, hij eruitziet als een normale woningdecoratie. Verkrijgbaar in vier kleuren: lavendel, geel, mintgroen en koraal. Bij Santafixie is ook het Delta-model te vinden, met een driehoekige vorm.
De 5 beste houders voor fietsen

KOOP FUSTAFU GAMMA FIETSHANGER – MINT

2. Tangible Wall Rack Fietsenrek – Wit

 • Type: Muur
 • Prijs: 70,00 €

Dit horizontale wandrek is zeer elegant en ziet er, waar je het ook installeert, super uit! Het rek is gemaakt van aluminium en dennenhout en is geschikt voor fietsen tot 11 kg. In het visuele design komen de twee gebruikte materialen prachtig uit. Hierdoor krijgt dit rek een moderne en verfijnde look. 

De 5 beste houders voor fietsen

KOOP TANGIBLE WALL RACK FIETSENREK – WIT

3. Exhibitor – Super Fietsenstandaard

 • Type: Vloer
 • Prijs: 21,50 €

Als je veel ruimte hebt, een winkel hebt, of als je je fiets snel maar veilig wilt kunnen verplaatsen, dan is er dit zeer praktische type houder met wieltjes. Je hoeft geen gaten in de muur te maken en hij hoeft niet te worden gemonteerd. Je steekt het achterwiel van de fiets simpelweg in de houder en hij blijft op zijn plaats staan. De houder is compatibel met alle soorten fietsen: baan- of fixiefietsen, mountainbikes of grindfietsen. Ook is deze zeer handig voor het geval je de fiets wilt neerzetten terwijl je aanpassingen of reparaties aan de fiets uitvoert. Hij is ook zeer goedkoop, met een verkoopprijs van slechts € 12,95.

De 5 beste houders voor fietsen

KOOP EXHIBITOR – SUPER FIETSENSTANDAARD

4. Kion Home Roulerende Staal Fietshanger 26 cm – Zwart

 • Type: Muur
 • Prijs: 59,00€

De draaibare houder van Kion Home gemaakt van plaatwerk kan in zes verschillende posities worden gezet, waardoor je deze aan alle soorten frames kunt aanpassen en de ruimte aan de muur optimaal kunt benutten. Ideaal voor fietsen met een stuur van maximaal 52 cm. De rubberen versterking vermijdt wrijving van het frame van de fiets. Je vindt deze in het zwart-wit, maar je hebt ook je horizontale, vaste versie, en een grotere versie, van 42 cm, die sturen van maximaal 72 cm lang kan houden.

De 5 beste houders voor fietsen

KOOP KION HOME ROULERENDE STAAL FIETSHANGER 26 CM – ZWART

5. Cycloc Solo Muurbevestiging Wit

 • Type: Muur
 • Prijs: 74,99€

Een wandrek en tegelijkertijd een veilige fietsenstalling? Dat is de Cycloc Solo! Er zijn maar weinig wandrekken waarbij je de fiets met een speciaal slot vast kunt zetten. Via de verticale opening kun je met een U-vormig hangslot of ketting je fiets goed vastzetten. Dit wandrek wordt gebruikt in bijvoorbeeld fietspubs, in gemeenschappelijke ruimtes van werkplekken, of op andere plekken waar veel mensen komen, zoals in beveiligde fietsenstallingen. Je kunt je helm, handschoenen en andere spullen veilig opbergen in het speciale opbergvak.

De 5 beste houders voor fietsen

KOOP CYCLOC SOLO MUURBEVESTIGING WIT

Welke houder past het beste bij jou? Ontdek alle modellen fietshouders bij Santafixie.

All Comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *