BLB Wisp Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Wisp Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Houdt het hoofd rechtop en de borstkas naar voren.
  • Kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt.
  • Materiaal: Aluminium.
  • voor 25,4mm stuurpennen.
  • 22,2mm Diameter.
  • Breedte: 590mm.
  • Gewicht: 269g.

Omschrijving

De BLB Wisp Stuur 25.4 mm Zilver is een stuur dat perfect is voor degenen die hun hoofd rechtop willen houden en hun borstkas naar voren willen duwen tijdens het fietsen. Dit stuur kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt, afhankelijk van uw voorkeur en comfort. Het is gemaakt van duurzaam aluminium, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Dit stuur is ontworpen voor 25,4 mm stuurpennen en heeft een diameter van 22,2 mm. Het heeft een breedte van 590 mm, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietsers. Het weegt slechts 269 g, wat betekent dat het niet te zwaar is en uw fiets niet zal verzwaren.

Als u op zoek bent naar een stuur dat uw fietservaring comfortabeler en efficiënter maakt, dan is de BLB Wisp Stuur 25.4 mm Zilver een uitstekende keuze. Het is duurzaam, lichtgewicht en veelzijdig, waardoor het een geweldige aanvulling is op uw fietsuitrusting.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Wisp Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die BLB Wisp Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten