BLB Vader Stuur 25.4 mm - Zilver

€ 32,95
1 Review
80% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Vader Stuur 25.4 mm - Zilver

 • Houdt het hoofd rechtop en de borstkas naar voren.
 • Kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt.
 • voor 25,4mm stuurpennen.
 • 22,2mm Diameter.
 • Breedte: 480mm.
 • Gewicht: 371g.

Omschrijving

De BLB Vader Stuur 25.4 mm Zilver is een stuur dat perfect is voor degenen die hun hoofd rechtop willen houden en hun borstkas naar voren willen duwen tijdens het fietsen. Dit stuur kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor verschillende fietsstijlen en -posities.

Dit stuur is ontworpen voor 25,4mm stuurpennen en heeft een diameter van 22,2mm. Met een breedte van 480mm biedt het voldoende ruimte om comfortabel te fietsen. Het stuur weegt slechts 371g, waardoor het een lichtgewicht optie is voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur dat niet te veel gewicht toevoegt aan hun fiets.

De BLB Vader Stuur 25.4 mm Zilver is een duurzaam en betrouwbaar stuur dat geschikt is voor verschillende fietsstijlen en -posities. Het biedt comfort en stabiliteit tijdens het fietsen en is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur voor hun fiets.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Vader Stuur 25.4 mm - Zilver

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. martanbb

  80%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Het is een cadeau dus ik kan niets zeggen over het product

Andere producten van Sturen

Klanten die BLB Vader Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten