BLB T-Rex Pedalen - Transparent

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB T-Rex Pedalen - Transparent

  • Nieuwe BLB plastic pedalen voor trick & freestyle gebruik.
  • Super comfortabel en met veel grip.
  • Compatibel met elk type strappingsystemen, van Toe Clips, Lockdown straps, HoldFast of een andere strap verkrijgbaar op de markt.
  • Spindle: Cro-Moly.
  • Maten: 104mm x 25mm.
  • Gewicht: 333gr.
  • Kleur: Transparent.

Omschrijving

BLB T-Rex Pedalen zijn de perfecte keuze voor trick & freestyle gebruik. Deze nieuwe plastic pedalen zijn niet alleen super comfortabel, maar bieden ook veel grip. Dit maakt ze ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige pedaaloplossing.

De BLB T-Rex Pedalen zijn compatibel met elk type strappingsystemen, van Toe Clips, Lockdown straps, HoldFast of een andere strap verkrijgbaar op de markt. Dit betekent dat je ze kunt gebruiken met de riemen die het beste bij jouw rijstijl passen.

De BLB T-Rex Pedalen zijn gemaakt van Cro-Moly en hebben een afmeting van 104mm x 25mm. Ze wegen slechts 333 gram, wat betekent dat ze licht genoeg zijn om je fiets niet te verzwaren, maar toch sterk genoeg zijn om de zwaarste trucs aan te kunnen. De transparante kleur geeft ze een unieke uitstraling die perfect past bij elke fietsstijl.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB T-Rex Pedalen - Transparent

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die BLB T-Rex Pedalen - Transparent kochten, kochten ook

Recent bekeken producten