BLB T-Rex Pedalen - Roze

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB T-Rex Pedalen - Roze

  • Nieuwe BLB gekleurde plastic pedalen voor trick & freestyle gebruik.
  • Extra comfortabel en grip
  • Compatibel met elk type van voet systeem, van Toe Clips, Lockdown straps, HoldFast of een ander verkrijgbare strap.
  • Spindle: Cro-Moly.
  • Maten: 104mm x 25mm.
  • Gewicht: 333gr.
  • Kleur: Roze.

Omschrijving

De BLB T-Rex Pedalen in het roze zijn de perfecte keuze voor trick & freestyle gebruik. Deze nieuwe gekleurde plastic pedalen zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook extra comfort en grip tijdens het fietsen. Of je nu een beginner of een ervaren fietser bent, deze pedalen zijn geschikt voor iedereen.

De BLB T-Rex Pedalen zijn compatibel met elk type voet systeem, van Toe Clips tot Lockdown straps en HoldFast of een ander verkrijgbare strap. Dit betekent dat je deze pedalen kunt gebruiken met de schoenen en straps die jij het prettigst vindt. De spindle is gemaakt van Cro-Moly, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.

De BLB T-Rex Pedalen hebben een afmeting van 104mm x 25mm en wegen 333gr. De roze kleur geeft je fiets een opvallende en unieke uitstraling. Kortom, als je op zoek bent naar pedalen die zowel stijlvol als functioneel zijn, dan zijn de BLB T-Rex Pedalen in het roze de perfecte keuze voor jou.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB T-Rex Pedalen - Roze

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die BLB T-Rex Pedalen - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten