BLB Track 27.2mm Zadelpen - Zwart

48-72hrs

Specificaties BLB Track 27.2mm Zadelpen - Zwart

  • Gebogen glijdende hoek maakt breed scala van aanpassingen mogelijk voor de perfecte zadel positie. Standaard uitgerust met anti-roest bouten.
  • Materiaal: Alloy.
  • Buitenom diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 350mm.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De BLB Track 27.2mm Zadelpen Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een zadelpen die zowel duurzaam als veelzijdig is. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardig alloy materiaal en heeft een buitenom diameter van 27.2mm. Met een lengte van 350mm is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de BLB Track 27.2mm Zadelpen Zwart is de gebogen glijdende hoek. Dit maakt een breed scala aan aanpassingen mogelijk voor de perfecte zadel positie. Bovendien is deze zadelpen standaard uitgerust met anti-roest bouten, waardoor hij bestand is tegen de elementen en lang meegaat.

De BLB Track 27.2mm Zadelpen Zwart is verkrijgbaar in een elegante zwarte kleur die bij de meeste fietsen past. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, deze zadelpen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track 27.2mm Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Track 27.2mm Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten