BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Zwart

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.
  • Gewicht: 270 gr.

Omschrijving

De BLB Track Voornaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige voornaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze voornaaf is voorzien van een afgedichte cartridge-lager, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking. Met 32 gaten is deze voornaaf geschikt voor de meeste wielsets en biedt het de mogelijkheid om een ​​breed scala aan spaken te gebruiken.

De BLB Track Voornaaf 32 Gaats Zwart heeft een O.L.D. van 100 mm en een hoog flensontwerp, wat zorgt voor een sterke en stijve constructie. Dit maakt het ideaal voor gebruik op de baan of op de weg, waar stijfheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. Met een gewicht van slechts 270 gram is deze voornaaf ook lichtgewicht en draagt ​​het bij aan de algehele prestaties van uw fiets.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige voornaaf die betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties biedt, dan is de BLB Track Voornaaf 32 Gaats Zwart de perfecte keuze. Met zijn afgedichte cartridge-lager, 32 gaten, O.L.D. van 100 mm en hoog flensontwerp, is deze voornaaf geschikt voor de meeste wielsets en biedt het de perfecte balans tussen stijfheid en gewicht.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten