BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Wit

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.
  • Gewicht: 270 gr.

Omschrijving

De BLB Track Voornaaf 32 Gaats Wit is een hoogwaardige voornaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze voornaaf is voorzien van een afgedichte cartridge-lager, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking. Met 32 gaten is deze voornaaf geschikt voor de meeste wielsets en biedt het een uitstekende balans tussen sterkte en gewicht.

De BLB Track Voornaaf 32 Gaats Wit heeft een O.L.D. van 100mm en een hoog flensontwerp, wat zorgt voor een betere stijfheid en een verbeterde krachtoverbrenging. Het gewicht van deze voornaaf is slechts 270 gram, wat hem tot een van de lichtste voornaven op de markt maakt.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige voornaaf die zowel duurzaam als lichtgewicht is, dan is de BLB Track Voornaaf 32 Gaats Wit de perfecte keuze. Met zijn afgedichte cartridge-lager, 32 gaten en hoog flensontwerp, biedt deze voornaaf de perfecte balans tussen prestaties en betrouwbaarheid.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Track Voornaaf 32 Gaats - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten