BLB Track Voorvork - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Voorvork - Zwart

  • 700c.
  • Alleen geboord.
  • 1 1/8” vooruit.
  • 30cm stuurbuis
  • 30 mm hoor.
  • Gewicht: 0,75 kg.

Omschrijving

De BLB Track Voorvork in het zwart is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige voorvork voor hun fiets. Deze voorvork is geschikt voor 700c wielen en heeft alleen boorgaten voor remmen. Het heeft ook een 1 1/8" Ahead stuurpen en een stuurbuis van 30 cm lang. De rake van 30 mm zorgt voor een stabiele en comfortabele rit.

De BLB Track Voorvork is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam. Het weegt slechts 0,75 kg, waardoor het een lichtgewicht optie is voor uw fiets. Het is ook gemakkelijk te installeren en past op de meeste fietsen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige voorvork voor uw fiets, dan is de BLB Track Voorvork in het zwart een uitstekende keuze. Het biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid, waardoor het een geweldige investering is voor elke fietser.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Voorvork - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Track Voorvork - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten