BLB Track Linker Crank Arm - Zilver

48-72hrs

Specificaties BLB Track Linker Crank Arm - Zilver

  • BLB design.
  • Lengte: 165mm.
  • Materiaal: Aluminium.
  • Kleur: Zilver.
  • JIS SQUARE TAPER (107 BB).
  • 1/8 130 BCD.
  • Gewicht: 150g.

Omschrijving

De BLB Track Linker Crank Arm is een hoogwaardig ontworpen crankarm die perfect is voor de fanatieke fietser. Met een lengte van 165mm is deze crankarm geschikt voor de meeste fietsen en biedt het een uitstekende prestatie. Het materiaal van de crankarm is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp.

De zilveren kleur van de BLB Track Linker Crank Arm geeft een stijlvolle uitstraling aan je fiets. De crankarm is voorzien van een JIS SQUARE TAPER (107 BB) en heeft een 1/8 130 BCD. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een optimale krachtoverbrenging tijdens het fietsen.

Met een gewicht van slechts 150g is de BLB Track Linker Crank Arm een lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren crankarm. Het is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame crankarm voor hun fiets. Kortom, de BLB Track Linker Crank Arm is een must-have voor elke fanatieke fietser die op zoek is naar kwaliteit en prestatie.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Linker Crank Arm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankarmen

Klanten die BLB Track Linker Crank Arm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten