BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/Vrij - Vast/Vast - Vrij/Vrij).
  • O.L.D. 120 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.
  • Gewicht: 330 gr.

Omschrijving

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige achternaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze achternaaf is voorzien van een afgedichte cartridge-lager, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking. Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor de meeste wielsets en biedt het de mogelijkheid om een stevige en stabiele wielset te bouwen.

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zwart is voorzien van een flip-flop achternaaf, wat betekent dat je kunt kiezen tussen een fixed/free of fixed/fixed of free/free configuratie. Dit maakt het mogelijk om de achternaaf aan te passen aan jouw specifieke behoeften en rijstijl. Met een O.L.D. van 120mm past deze achternaaf op de meeste frames en biedt het een stevige en stabiele basis voor jouw wielset.

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Zwart heeft een hoog flensontwerp, wat zorgt voor een sterke en stijve constructie. Dit maakt het mogelijk om een wielset te bouwen die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden en die een uitstekende respons en stuurprecisie biedt. Met een gewicht van slechts 330 gram is deze achternaaf licht genoeg om snelheid en wendbaarheid te bieden, terwijl het toch sterk genoeg is om de krachten van het rijden op hoge snelheid te weerstaan.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten