BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Wit

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/Vrij - Vast/Vast - Vrij/Vrij).
  • O.L.D. 120 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.
  • Gewicht: 330 gr.

Omschrijving

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Wit is een hoogwaardige achternaaf die speciaal is ontworpen voor de veeleisende fietser. Deze achternaaf is voorzien van een afgedichte cartridge-lager, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking. Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor de meeste fietswielen.

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Wit is een flip-flop achternaaf, wat betekent dat je kunt kiezen tussen een fixed/free of fixed/fixed of free/free configuratie. Dit maakt deze achternaaf geschikt voor zowel de stadsfiets als de racefiets. Met een O.L.D. van 120mm past deze achternaaf op de meeste fietsframes.

De BLB Track Achternaaf 32 Gaats Wit heeft een hoog flensontwerp, wat zorgt voor een sterke en stijve constructie. Met een gewicht van slechts 330 gram is deze achternaaf licht en gemakkelijk te hanteren. Kortom, de BLB Track Achternaaf 32 Gaats Wit is een uitstekende keuze voor de veeleisende fietser die op zoek is naar een hoogwaardige achternaaf met veelzijdige mogelijkheden.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Track Achternaaf 32 Gaats - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten