BLB Track 26.8mm Zadelpen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Track 26.8mm Zadelpen - Zwart

  • Gebogen glijdende hoek maakt breed scala van aanpassingen mogelijk voor de perfecte zadel positie. Standaard uitgerust met anti-roest bouten.
  • Materiaal: Alloy.
  • Buitenom diameter: 26.8mm.
  • Lengte: 350mm.
  • 250mm van min. insteekpunt tot rails
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De BLB Track 26.8mm Zadelpen Zwart is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame zadelpen. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardig alloy materiaal en heeft een buitenom diameter van 26.8mm. Dit maakt het een perfecte pasvorm voor de meeste fietsen.

De gebogen glijdende hoek van deze zadelpen maakt een breed scala aan aanpassingen mogelijk voor de perfecte zadel positie. Dit betekent dat je de hoogte en hoek van je zadel gemakkelijk kunt aanpassen om de meest comfortabele rijervaring te creëren. Bovendien is deze zadelpen standaard uitgerust met anti-roest bouten, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen de elementen.

De BLB Track 26.8mm Zadelpen Zwart heeft een lengte van 350mm en een minimale insteekpunt tot rails van 250mm. Dit maakt het een geweldige keuze voor fietsers van verschillende lengtes en maten. Bovendien heeft deze zadelpen een stijlvolle zwarte kleur die perfect past bij de meeste fietsen en accessoires.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Track 26.8mm Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Track 26.8mm Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten